Tipy na nákup z Číny #3 – jesenné zľavy

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


tipy

Poďme sa pozrieť na zopár produktov, ktoré sa oplatí kúpiť.

1. Xiaomi Mi Band 2

getfile-aspx

Náramok od spoločnosti Xiaomi, najnovší model náramku s názvom Mi Band 2 je medzi užívateľmi veľmi populárny, Všetko to je hlavne vďaka nízkej cene, dlhej výdrži batérie, meraniu fyzických aktivít. Náramok má udávanú výdrž batérie až 20 dní, taktiež dokáže odmerať váš tep, samozrejme je tu aj meranie spánku, krokomer. Dokážete ho spárovať so svojím Android a iOS zariadením. Ďalej náramok slúži aj ako pripomienkovač.

Medzi ďalšie výhody patrí funkcia ak máte náramok na ruke a v smartfóne Xiaomi máte nastavené odomknutie aj pomocou náramku, Xiaomi smartfón odomknete aj bez nutnosti zadania hesla, alebo otlačku prsta. Táto funkcia slúži vďaka bluetooth prepojiteľnosti náramku a smartfónu Xiaomi. Náramok si môžete objednať v sume 26.93€, kliknutím na TENTO ODKAZ.

2. Smartfón Xiaomi Redmi 3S s 32GB úložiskom a 3GB RAM

maxresdefault

Smartfón Xiaomi Redmi 3S užívatelia milujú. Všetko vďaka výbornej cene a kvalitnom spracovaní, vďaka čomu v danej cenovej kategórií tento model nemá konkurenta. Aktuálny model v zľave obsahuje 3GB RAM a 32GB interného úložiska. Smartfón obsahuje procesor Snapdragon 430 taktovaný na 1.4 GHz, snímač otlačkov prstov na zadnej strane, 13 megapixelový zadný fotoaparát, 5 megapixelový predný fotoaparát.

Samozrejmosťou je užívateľské rozhranie MIUI 7, ktoré obsahuje aj slovenský jazyk. Taktiež tu máme slot na 2 SIM karty, alebo 1 SIM karta + pamäťová karta. Obrovskou výhodou tohto 5-palcového smartfónu je 4000MAh batéria, ktorá vám zaručí výdrž 3 – 4 dní. Xiaomi Redmi 3S s 3GB RAM a 32GB interným úložiskom si môžete objednať v sume 127.30€ kliknutím na TENTO ODKAZ.

3. Xiaomi Hybrid slúchadlá

201511051609259698

Tento model Xiaomi sluchátiek je veľmi kvalitne spracovaný, s nádherným dizajnom. U tohto modelu je vylepšené potlačenie šumu,čo zabezpečí lepšiu kvalitu hovoru. Ďalšou výhodou je mikrofón, ktorý je navrhnutý tak, aby bol bližšie k ústam. Štandardne ako  ostatných Xiaomi slúchadiel balenie obsahuje 3 velkosti náhradných vankúšikov. Sluchátka si môžete objednať v sume 20.21€  kliknutím na TENTO ODKAZ.

4. Xiaomi okuliare určené pre virtuálnu realitu

mi-vr-940x580

Jedným z dlho očakávaných produktov v tomto roku boli tiež okuliare spoločnosti Xiaomi určené pre virtuálnu realitu. Okuliare tiež obsahujú zips, vďaka čomu váš smartfón je bezpečne zaistený. Táto náhlavná sada podporuje smartfóny s uhlopriečkou displeja od 4 do 5.7 palca. Okuliare si môžete objednať v skutočne najnižšej cene na trhu v sume 15.10€ kliknutím na TENTO ODKAZ.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše