1 milión kusov OPPO R9S na sklade pred začiatkom predaja

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


oppo-r9s-plus

Spoločnosť Oppo tento mesiac predstavila nové vlajkové lode. Vzhľadom k veľkému počtu predbežných záujemcov spoločnosť naskladnila dosatočný počet kusob smartfónu. Odhaduje sa, že približne 1 milión kusov modelu OPPO R9S je skladom pred začiatkom predaja. Toto číslo je takmer dvojnásobok oproti modelu OPPO R9.

oppo-r9s-plusu

OPPO R9s disponuje 5.5 palcovým displejom s Full HD rozlíšením, 2.5 stupňovým zahnutím sklom na prednej strane, typ skla na displeji nájdeme Gorilla Glass 5. Procesorom zariadenia je 2GHz Snapdragon 625 s grafickým procesorom Adreno 506. RAM má kapacitu 4GB, interné úložisko tu nájdeme 64GB, ktoré je možné rozšíriť pomocou pamäťových kariet až do kapacity 128GB. Slot tu máme hybridný na nano SIM + nano SIM alebo microSD. Operačným systémom smartfónu je Android 6.0.1 Marshmallow s nadstavbou ColorOS 3.0.

Zadná kamera 16 megapixelová z možnosťou nahrávania videí vo formáte 4K. Predná kamera prekvapivo až 16 megapixelová. Snímač otlačkov prstov tu nájdeme na prednej strane smartfónu integrovaný do domovského tlačítka. Smartfón disponuje batériou o kapacite 3010mAh s podporou rýchlonabíjania. Smartfón prichádza v 3 farebných prevedeniach. Zlatá, ružová zlatá, šedá. Cena je stanovená na 378€. Smartfón do predaja vstúpuje dnes 28. októbra.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše