Spoločnosť Apple rozposlala pozvánky, 27. októbra predstaví nové macbooky

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


helloagainoctober27event-800x548

Spoločnosť Apple pred pár hodinami oficiálne novinárom rozposlal pozvánky na vlastný keynote, kde spoločnosť plánuje predstaviť nové zariadenia.

27. októbra o 19.00 hod. nášho času v Cupertine spoločnosť predstaví pravdepodobne nové macbooky. Macbooky Pro s Retina displejom by mali byť redizajnované po prvý krát od uvedenia na trh v roku 2012. Očakáva sa, že telo notebooku bude tenšie, tlačítka budú nové, po vzore 12 palcového retina Macbooku. Vylepšenia by sa mohol dočkať aj trackpad. Ďalej sa tu počíta s podporou USB-C portu, Thunderbolt 3 portu a integrovaného Touch ID snímaču otlačkov, ktorý by mohol byť integrovaný v OLED displeji umiestnenom nad klávesnicou. Zmiznúť z notebooku by mali všetky porty a mali by tu byť prítomné len porty USB-C.

Aktualizovať by sa mal aj model Apple Macbook Air, ktorého cena by mala byť nižšia a tiež by mal disponovať portom USB-C. Pevné počítače iMac by mali byť vylepšené tiež, mali by mať integrovanú grafickú kartu od spoločnosti AMD. Tiež sa špekluje o podpore 5K Retina displeja.

Pevné počítače Mac Pro a Mac Mini tiež by sa mali dočkať aktualizácie, keďže boli naposledy aktualizované v roku 2013 / 2014.

Zdroj: http://www.macrumors.com/2016/10/19/apple-announces-october-27th-mac-centric-event/

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše