Xiaomi Mix na ďalšom skvelom videu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


screenshot_3

Spoločnosť Xiaomi v utorok predstavila nový smartfón MI Mix. Smartfón sa pomaly dostáva do rúk novinárov a na youtube pribúda čoraz viac videí. A poďme sa na jedno kvalitné video pozrieť.

Obrovskou výhodou smartfónu MI Mix je, že aj napriek uhlopriečke displeja 6.4 palca, jeho rozmery sú takmer totožné s konkurenčnými smartfónmi, ktoré majú uhlopriečku displeja 5.5 palca. A práve toto je dôvod, prečo tento smartfón už ani nemusí byť považovaný za príliš veľký, veľkú má jedine uhlopriečku displeja.

Displej smartfónu pokrýva až 91.1% prednej časti. Predný fotoaparát je o 50% menší oproti klasickým predným fotoaparátom. Procesorom smartfónu je Snapdragon 821 taktovaný na 2.3GHz so 6GB RAM +128GB interným úložiskom alebo 6GB RAM + 256GB interným úložiskom.

Ďalej tu nájdeme batériu s kapacitou 4400mAh. Zadný fotoaparát smartfón má 16 megapixelový. Predný fotoaparát 5 megapixelový. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane. Pri drahšej verzií šošovka fotoaparátu a snímač otlačkov má zlaté orámovanie.  Xiaomi Mix sa v predaji objaví čoskoro. Lacnejšia varianta do predaja vstúpi 4. novembra. Predobjednávky v domácej Číne začali v utorok.

Xiaomi Mi MIX v predpredaji za 616.76€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše