Bluboo Edge prichádza s batériou, ktorá nevybuchne

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

blubooedge

Spoločnosť Bluboo tento mesiac predstavila svoj prvý smartfón so zahnutým displejom. Po kauzi vybuchujúceho smartfónu Samsungu mnoho spoločností berie ohľad na bezpečnosť užívateľov.

Spoločnosť Bluboo zverejnila video testovania batérie v novom smartfóne Bluboo Edge. Batéria bola testovaná voči ohňu, nárazom a napriek tomu nevybuchne. Týmto chce spoločnosť dokázať, že aj v smartfóne v cenovo nízkej cene je kvalitná batéria.

Nový model Bluboo Edge tieto dni sa predáva za skvelú cenu len 99.62€. Pôvodne cena modelu sa pohybuje na úrovni 116.90€.

Bluboo Edge prichádza s 5.5 zahnutým displejom, ktorý pokrýva odolné sklo Gorilla Glass 4. Procesorom smartfónu je Mediatek MTK6737 taktovaný na 1.3GHz, zadný fotoaparát tu nájdeme 8 megapixelový, softvérovo zvýšený na 13 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový, softvérovo zvýšený na 8 megapixelov. RAM tu máme o kapacite 2GB, interné úložisko s kapacitou 16GB. Smartfón obsahuje batériu o kapacite 2600mAh, slot na 2 sim karty, s možnosťou vloženia Micro SD karty až do kapacity 256GB. V domovskom tlačítku je integrovaný snímač otlačkov prstov, ktorý odomkne smartfón za 0.1 sekundy. Smartfón obsahuje operačný systém Android 6.0 so všetkými jazykmi. Smartfón bude odosielaný z Číny, takže pri preberaní zásielky bude potrebné zaplatiť 20% poplatok. Napriek tomu cena je fantastická.

Prejsť do e-shopu s produktom Bluboo Edge s 2GB RAM a 16GB interným úložiskom v cene 99.62€
bluboo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše