Čínsky e-shop Jingdong.com zaznamenal rekordné predaje počas sviatku Singles Day

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


jingdong

Jeden z najväčších čínskych e-shopov  Jingdong.com zaznamenal rekordné predaje počas sviatku Singles Day, ktorý sa konal dňa 11. novembra.

Predaje boli rozdelené do 3 kategórií:

Mobilné telefóny = 4.34 milióna, počítače a kancelárske potreby = 17.28 milióna, digitálne kamery, tablety, elektronické knihy, šikovné domáce zariadenia, slúchadlá = 20.88 milióna.

Webový portál sa vyjadril, že medzi najpredávanejšími značkami smartfónov boli: Huawei, Xiaomi a Apple. Za nimi nasledovali smartfóny od spoločností: Meizu, Samsung, LeEco, 360 Mobile, Nubia, OPPO a ZTE.

TOP 10 najpredávanejších smartfónov boli: Xiaomi Redmi Note 3, iPhone 7, Honor 8, Xiaomi Redmi Note 4, Honor Play 5C, Xiaomi Redmi 3S, iPhone 7 Plus, Honor Play 5, iPhone 6 Plus a Honor Play 5A.

Notebookov sa predalo niečo okolo 650 000 kusov, medzi najpredávanejšími patrili značky ako: Lenovo, Dell, ASUS, ThinkPad, HP, Apple, Samsung a Acer. Monitorov sa predalo 570 000 kusov od spoločností ako napr: Samsung, AOC, Dell, Philips a LG.

SSD a USB diskov sa predalo niečo okolo 2 miliónov. Tlačiarní a projektorov sa predalo niečo pod miliónom, 960 000 kusov.

Tabletov sa predalo 500 000 kusov, dominovali značky ako: Lenovo, Apple, Microsoft, Huawei, Teclast, Samsung, CUBE, a ASUS.

V predaji digitálnych fotoaparátov a kamier dominovali spoločnosti: Canon, Nikon a Sony, za ktorými nasledovali: Dajiang, Fuji, GoPro, Casio, Xiaoyi, Panasonic a Olympus.

V počte 16 miliónov sa predalo: kníh, cestovných lístkov, hotelových rezervácií.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše