Displej Xiaomi Mix nie je lacný

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


xiaomi-mi-mix

Displej nového smartfónu Xiaomi Mix pokrýva takmer celú prednú časť nového smartfónu. Ale aká je cena výmeny displeja za nový?

Prednú časť nového Xiaomi Mix pokrýva 6.4 palcový displej, ktorý ale už pri miernom páde je možné poškodiť. Jedenému z prvých majiteľov  sa to  podarilo. Podľa majiteľa smartfón spadol na dlážku len z výšky 50 centimetrov. Keďže majiteľ nemal smartfón poistený, poistenie smartfónu Xiaomi Mix v Číne vyjde na 33 ročne, výmena nového displeja vyšla na 182.

mi-mix-2

Xiaomi Mix prichádza so 6.4 palcovým displejom. Rozmery smartfónu nemajú ďaleko od iPhone 7 Plus, čiže aj napriek tomu, že smartfón má väčší displej šírka v skutočnosti je takmer totožná ako 5.5 palcový smartfón od Apple. Predný fotoaparát je o 50% menší oproti klasickým predným fotoaparátom. Procesorom smartfónu je Snapdragon 821 taktovaný na 2.3GHz, 6GB RAM +128GB interné úložisko alebo 6GB RAM + 256GB interné úložisko.

Ďalej tu nájdeme batériu s kapacitou 4400 mAh. Zadný fotoaparát smartfón má 16 megapixelový. Predný fotoaparát 5 megapixelový. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane. Pri drahšej verzií smartfónu šošovka fotoaparátu a snímač otlačkov majú zlaté orámovanie.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše