Nový Xiaomi varič ryže je možné objednať v cene 85.48€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

xiaomi-cook

Spoločnosť Xiaomi pod svojou obchodnou značkou Mijia predstavila začiatkom novembra druhú verziu variča ryže. Tento varič ryže je o niečo lacnejší.

Xiaomi Mi IH Rice cooker prichádza v elegantnom bielom  prevedení s príťažlivým dizajnom. Vďaka interaktívnemu LED panelu používatelia budú mať prehľad o rôznych informáciach pri používaní. Oproti predchádzajúcej verzií je tu nový vnútorný kryt, vďaka ktorému lepšie varičom prúdi vzduch, čo má za následok lepšie chladenie.

xiaomi-cooker-2

Najzaujímavejšou vlastnosťou variča ryže je použitie IH elektromagnetického vykurovania, ktoré vzniká pomocou elekromagnetickej indukcie. To vytvára silný vykurovací výkon a výbornú tepelnú vodivosť, ako aj prenos tepla konvekciou, čo zaručuje, že pripravované jedlo sa uvarí v čo najkratšom čase a všetky časti sa rovnomerne uvaria. Po dovarení varič ryže taktiež dokáže teplo udržať.

Varič ryže môžete jednoducho nastavovať pomocou Mi Home aplikácie v smartfóne.

Cena nového modelu v zahraničnom e-shope sa pohybuje na úrovni 85.48€. Pri výbere poštovného odporúčame vybrať SF Express – Tax included (5-8 Business Days), kedy nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi IHFB01CM Electric Rice Cooker v cene 85.48€

varic

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše