Takto vyzerá Xiaomi Mi Mix po páde

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


xiaomi-mi-mix-broken

Spoločnosť Xiaomi minulý týždeň predstavila nový model MI Mix. Na internete sa objavila fotografia tohto smartfónu, ktorý zažil pád.

Keďže smartfón neobsahuje vrchnú lištu, vyzerá to, že ľahko okraje displeja sa od displeja po páde môžu odtrnúť. Vyzerá to, že spoločnosť s týmto počítala a pri tomto najdrahšom Xiaomi smartfóne v balení nájdeme aj ochranné púzdro.

Xiaomi Mix prichádza so 6.4 palcovým displejom, ktorý pokrýva až 91.1% prednej časti. Rozmery smartfónu nemajú ďaleko od iPhone 7 Plus, čiže aj napriek tomu, že smartfón má väčší displej šírka v skutočnosti je takmer totožná ako 5.5 palcový smartón od Apple. Predný fotoaparát je o 50% menší oproti klasickým predným fotoaparátom. Procesorom smartfónu je Snapdragon 821 taktovaný na 2.3GHz. Ďalej tu máme 6GB RAM +128GB interné úložisko, alebo 6GB RAM + 256GB interné úložisko.

screenshot_1

Ďalej tu nájdeme batériu s kapacitou 4400mAh. Zadný fotoaparát smartfón má 16 megapixelový. Predný fotoaparát 5 megapixelový. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane. Pri drahšej verzií šošovka fotoaparátu a snímač otlačkov má zlaté orámovanie.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše