Hugo Barra: „Mohli by sme predať aj 10 miliárd smartfónov a nebudeme vykazovať zisk“

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


barra

Pokles predajnosti Xiaomi smartfónov v Číne nie je pre spoločnosť veľkým problémom. Spoločnosť na nich neprofituje a ani sa o to nesnaží.

Podľa slov viceprezidenta medzinárodného obchodu spoločnosti Xiaomi, spoločnosť by nebola v žiadnych extrémnych zárobkoch ak by predala viac smartfónov. Hugo Barra: „Mohli by sme predať aj 10 miliárd smartfónov a nebudeme vykazovať zisk“.

Hlavným cieľom spoločnosti Xiaomi je prinášať kvalitné zariadenia za nízke ceny. To znamená, že ceny smartfónov Xiaomi sú skutočne nízke a spoločnosť na nich nemá mnoho zárobkov ako ostatné spoločnosti. Hlavný príjem spoločnosti Xiaomi vedie z divízie pre inteligentnú domácnosť. Z tohto odvetvia v tomto roku spoločnosť mala príjmy vo výške 1.5 miliardy dolárov. Spoločnosť Xiaomi ďalej vyrába bicykle, televízory, rôzne počítačové periférie.

V januári spoločnosť Xiaomi sa chystá preraziť zatiaľ s neznámym zariadením na trh USA, všetko sa bude konať na CES v Las Vegas. Doteraz väčšina zariadení vyrábané spoločnosťou bola oficiálne predstavená len v Číne. Toto by spoločnosti mohlo zvýšiť zisky.

Zdroj: http://www.go4it.ro

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše