Brutálna vianočná zľava: Xiaomi Router s 1TB HDD z EU skladu v cene len 88.81€!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

mirouter

Spoločnosť Xiaomi tiež predáva router s podporou prenosu až 1167Mbps, ktorý disponuje integrovaným hardiskom s kapacitou 1TB.

Jeho názov je Xiaomi Mi R1D AC WiFi Router, ktorý obsahuje duálnu wifi 2.4GHz a 5GHz s rýchlosťou až 1167Mbps. Router obsahuje RAM s kapacitou 256MB, procesor v zaridení nájdeme Broadcom Dual-core taktovaný na 1GHz. Integrovaný hardisk disponuje kapacitou 1TB. Na hardisk môžete jednoducho pristupovať cez aplikáciu Mi Wifi v smartfóne, taktiež je možné nastaviť zálohovanie smartfónu na tento disk. V rámci systému Windows je možné pristupovať na tento hardisk cez IP adresu routra, čiže jednoducho cez priečinkovú štruktúru.

Ďalej router obsahuje 3x LAN porty, z toho jeden slúži pre pripojenie internetu. Nájdeme tu aj USB vstup pre pripojenie ďalšieho externého úložiska. Konfigurácia routru je jednoduchá cez aplikáciu Mi Wifi v smartfóne. Navyše užívateľské rozhranie routru je v angličtine / či už cez pripojenie na pc alebo cez aplikáciu. Parádna vianočná cena routru sa pohybuje na úrovni 88.81€ z európskeho skladu! Tým pádom balík nebude zadržaný na colnici a nebudete platiť poplatky navyše. Bežná cena routru sa pohybuje na úrovni 130€ aj to nie z EU skladov, tým pádom by cena routru bola ešte vyššia.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi 1TB Router v cene 88.81€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše