Predaje Xiaomi náramkov MiBand prekonali Apple Watch

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

xiaomi-mi-band-2-official

Poďme sa pozrieť na tretí kvartál predajnosti nositeľných zariadení.

Na internete sa objavili štatistiky predajností chytrých náramkov a hodiniek známych spoločností. Na prvom mieste patrí spoločnosť Fitbit, ktorej patrí až 23% podiel na trhu. Veľmi úspešnými náramkami spoločnosti Xiaomi sú náramky Mi Band, vďaka ktorým spoločnosť sa umiestnila na druhom mieste, tým pádom prekonala spoločnosti ako Garmin, alebo Apple.

wearable-sales

Náramok od spoločnosti Xiaomi, najnovší model náramku s názvom Mi Band 2 je medzi užívateľmi veľmi populárny. Všetko to je hlavne vďaka nízkej cene, dlhej výdrži batérie, meraniu fyzických aktivít. Náramok má udávanú výdrž batérie až 20 dní, tiež dokáže odmerať váš tep, samozrejme je tu aj meranie spánku, krokomer. Dokážete ho spárovať so svojím Android a iOS zariadením. Ďalej náramok slúži aj ako pripomienkovač.

Medzi ďalšie výhody patrí funkcia ak máte náramok na ruke a v smartfóne Xiaomi máte nastavené odomknutie aj pomocou náramku, Xiaomi smartfón odomknete aj bez nutnosti zadania hesla, alebo otlačku prsta. Táto funkcia slúži vďaka bluetooth prepojiteľnosti náramku a smartfónu Xiaomi. Náramok si môžete objednať v zníženej sume už za 20.64€.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi Mi Band 2 v cene 20.64€

Xiaomi-Mi-Band-2

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše