Spoločnosť Xiaomi predstavila inteligentný snímač spánku s cenou len 9.40€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


snimacspanku

Spoločnosť Xiaomi pomocou crowdfundingu, čo znamená predbežného záujmu užívateľov o kúpu produktu predstavila inteligentný snímač spánku.

Jeho názov je Luna Smart sleep sensor a je najnovším produktom spoločnosti Xiaomi. Tento senzor inteligentne dokáže monitorovať váš spánok a všetky získané údaje odosiela do smartfónu prostredníctvom wifi prepojenia. Integrovaná batéria v snímači má kapacitu 160mAh, ktorú je možné nabíjať pomocou Micro USB kábliku. Vďaka tejto kapacite výdrž snímača je neuveriteľná, až 90 dní na jedno nabitie.

snimac

Snímač obsahuje aj fyzické tlačítko, ktoré slúži hlavne ak užívateľ trpí nespavosťou. Pomocou tohto tlačítka snímač spustí hudbu, ktorá pomáha zaspávaniu. Zariadenie neobsahuje žiadne nebezpečné žiarenie, tak sa užívatelia nemusia báť, ak by zariadenie bolo v priamom kontakte s kožou.

Snímač nemusí byť umiestnený priamo do kontaktu s kožou, môže byť umiestnený na vankúši, alebo vo vnútri vankúša. Zatiaľ čo užívateľ spí, zariadenie negeneruje žiadne elektromagnetické vlny.

spanok

Predaj začína 12. januára v domácej Číne v cene 9.40€.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše