Druhá generácia Xiaomi notebooku v príprave

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


mi-notebook-air-8-1

Spoločnosť Xiaomi minulý rok predstavila svoj prvý notebook Xiaomi Mi Notebook Air. Notebook medzi fanúšikmi vzbudil veľký záujem, spoločnosť už pracuje na ďalšej generácií.

V decembri 2016 spoločnosť predstavila vylepšenú verziu notebooku, ktorá bola určená pre čínsky trh, vďaka čomu notebook sa dokázal pripojiť na dátovú sieť mobilného operátora. Stále hovoríme o prvej generácií, toto bolo len mierne vylepšenie notebooku.

Spoločnosť Xiaomi svoj notebook sa snaží zlepšiť a intenzívne pracuje na novej druhej generácií notebooku. V treťom kvartáli minulého roku spoločnosť Xiaomi predala neuveriteľných 110 000 kusov notebooku, čo predstavuje 2% podiel na trhu, v štvrtom kvartáli to malo byť 4% podiel na trhu.

Pán Wang Jiping ďalej naznačil, že spoločnosť Xiaomi novú generáciu notebooku predstaví už v apríli. Nový notebook bude rovnako tenký ako jeho predchodca, telo notebooku bude vyrobené z kvalitnejšieho materiálu, čo zaručí zníženie jeho hmotnosti približne o štvrtinu z hliníkovej zliatiny.

Zdroj: http://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše