Ponúkame 13% zľavu na šikovnú domácnosť Xiaomi

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

V kompletnom balení šikovnej domácnosti Xiaomi získate 6 produktov.

Hlavná riadiaca jednotka

Táto jednotka je hlavným zariadením na ktoré sa pripájajú ostatné prídavné moduly. Potrebné je, aby ste si vo svojom smartfóne nainštalovali aplikáciu Mi Home, ktorá je určená pre všetky tieto snímače. V aplikácií dáte vyhľadať okolité Mi zariadenia a svoj smartfón jednoducho spárujete s touto jedotkou.

Táto riadiaca jedotka má v sebe viacero funkcií napríklad:

  • online rádio – v jedotke je zabudovaný reproduktor tak je možné počúvať rádia, ktoré si jednoducho cez aplikáciu Mi Home nastavíte. Bohužiaľ nie sú to celosvetovo všetky rádia, ale sú to rádia len čínske.
  • svetlo – na bočnej strane toto zariadenie má svetlo. Jednoducho cez aplikáciu si vyberiete, akú farbu chcete, ktorou by svetlo malo svietiť. Tiež je možné svetlo zapnúť manuálne tlačítkom, rovnako dvojitým kliknutím zmeniť farbu.
  • alarm – jednoducho nastavíte časový interval na prídavné snímače.
  • budik

Diaľkové ovládanie

Malé ovládanie ma veľkosť asi 4×4 cm a s hlavnou jednotkou sa páruje ako ostatné zariadenia.  Aplikácií Mi Home, keď ste v nastavení svojej hlavnej jednotky tak si dáte vyhľadať okolité ďalšie zariadenia. Podmienka je aby každé zariadenie bolo nájdené – na 3 sekundy stlačiť párovacie tlačitko. Stlačíte ho špendlíkom, ktorý je v balení. Je to klasický špendlík na otváranie slotu simkariet v balení najnovších smarfónov, určite poznáte.

Ak už je toto ovládanie spárované s hlavnou riadiacou jedotkou automaticky slúži ako zapínač a vypínač svetla na hlavnej jedotke. Samozrejme cez aplikáciu Mi Home sa dajú nastaviť viaceré funkcie napríklad ak stlačíte ovládanie spusti sa rádio.

Pohybový senzor – vďaka nemu môžete dostať notifikáciu do svojho smartfónu ak snímač zistí pohyb.

Senzor na dvere, či okno

V tomto sete sú integrované magnety, na základe toho sa rozpozná či sú dvere, alebo okno otvorené.

Teplomer

Teplomer slúži na monitorovanie teploty v miestnosti, denné, týždenné štatistiky.

V balení sa ešte nachádza inteligentná zásuvka.

Cena šikovnej Xiaomi domácnosti sa pohybuje na úrovni 80.57€, vďaka kupónu s názvom: GBCE cena klesne na hodnotu: 72.93€.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi šikovná domácnosť v cene 68.67€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše