Xiaomi Mix 2 získa snímač otlačkov integrovaný v displeji!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pripravuje nástupcu modelu Xiaomi Mix, ktoré príde ešte s tenšími rámčekmi. Dnes sa dozvedáme ďalšie informácie o pripravovanej novinke.

Mnoho užívateľov chce veľký smartfón, ktorý by mal displej v čo najlepšom pomere k prednej strane smartfónu. Spoločnosť Xiaomi tento model predstavila a je ním model Xiaomi Mix, ktorý v minulom roku ohúril svet. Predtým s podobným smartfónom s tak vysokým pomerom zobrazovej jednotky na prednej strane smartfónu sme sa nestretli a práve to je dôvod prečo smartfón po spustení predaja bol ihneď vypredaný. V druhej polovici tohto roka spoločnosť Xiaomi plánuje predstaviť druhú generáciu modelu Xiaomi Mix.

Prvá generácia modelu predstavuje pomer displeja k prednej strane smartfónu na úrovni 91.3%, u nového modelu sa tento pomer ešte zlepší. Smartfón navrhoval uznávaný dizajnér Philippe Starck, ktorý sa bude podieľať aj na vývoji druhej verzie smartfónu. Smartfón by sa mal zbaviť snímača otlačkov prstov, ktorý bude integrovaný priamo v displeji. Doteraz sme sa u žiadneho smartfónu s touto technológiou nestretli a to je pravý čas pre Xiaomi Mix 2. Ideálne by bolo predstavenie smartfónu ešte pred novým modelom iPhone, ktorý tiež by mal obsahovať snímač otlačkov prstov integrovaný v displeji. Je ten pravý čas, kedy Xiaomi znova ohúri svet novou technológiou.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše