Toto sú nové funkcie v MIUI9

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi včera zverejnila informáciu, že predstaví novu verziu operačného systému MIUI9 a viac informácií sa dozvieme dnes. Áno, informácie pribudli, presnejšie funkcie, ktoré bude systém obsahovať. Bohužiaľ, presný dátum predstavenia sme sa nedozvedeli.

1. Truth mód – tento režim je pravým opakom skrášľovacieho módu. Takže namiesto toho, aby vaša tvár bola čistejšia a jasnejšia, robí praví opak.

2. Eccentric Beauty mód – táto funkcia fotoaparátu je užitočná pre skupinové selfie. Fotoaparát rozpozná majiteľa smartfónu, vďaka ktorému jeho vzhľad urobí výrazne lepší ako iné osoby na fotografií.

3. Couple Match mód – vďaka tejto funkcií vašu selfie uložíte na MIUI Cloud. Algoritmus nájde zhodu vašej fotografie s inou osobou a táto fotografia sa vám zobrazí. Vyzerá to skôr ako funkcia pre podobnosť selfie s inou osobou…

4. Positive Energy mód – táto funkcia vám nad fotkou napíše komplimenty ak ste na selfie smutný.

5. Posledná funkcia s názvom Beauty Map mód zobrazuje hodnotenia atraktívnych selfie fotografií podľa lokalizácie. Xiaomi hovorí, že tieto hodnotenia sú generované z veľkého objemu selfie fotografií, podľa toho, z akej GPS lokalizácie boli nahrané na Mi Cloud.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše