Xiaomi tenisky si môžeš objadnať aj ty v cene 94.50€ bez dodatočných poplatkov pri doručení

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pod značkou Mijia v spolupráci so spoločosťou 90 Minutes nedávno predstavila nové tenisky.

Na nových teniskách sa podieľala spoločnosť Shanghai Runmi Technology Co a sú určené pre profesionálnych športovcov. Nové tenisky majú protišmykovú vrstvu na spodnej strane, vďaka jemnej penovej výplni sú pohodlné. Tenisky obsahujú antibakteriálnu vyberateľnú stielku.

Najdôležitejším rysom nových tenisiek je inteligentný čip spoločnosti Intel, ktorý zaznamenáva detekciu pohybu a ukladá dáta ako prejdená vzdialenosť, rýchlosť, spálené kalórie. Čip ďalej dokáže detekovať bežnú chôdzu alebo horolezectvo. Na jedno nabitie čip vydrží 60 dní.

Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart tenisky prichádzajú vo farebnej variante pre mužov v čiernej a modrej, pre ženy v ružovom a čiernom farebnom prevedení.

K dispozícií je špeciálna modrá edícia s reflexnými prvkami vďaka ktorej je bežec viditeľný v noci pre ďalších účastníkov cestnej premávky.

Predajná cena tenisiek v zahraničnom e-shope sa pohybuje na úrovni 94.50. Pri výbere poštovného typu SF Express (5-8 Business Days) v sume 7.56 nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení.

Prejsť do e-shopu s produktom Xiaomi 90 Minutes tenisky v cene 94.50€

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše