Doogee Mix: konkurent Xiaomi Mix sa odhaľuje na unboxing fotkách

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Doogee čoskoro spustí predaj nového smartfónu Doogee Mix. Objavili sa nové fotografie z unboxingu tohto smartfónu.

K smartfónu je dodávané púzdro, ktoré má tzv. pomenovanie „anti-spy“, kedy jeho predná strana obsahuje špeciálne sklo, vďaka ktorému údaje na displeji vidí len užívateľ z prednej strany, kedy vlastne z bočných uhľov nie je vidieť údaje na displeji.

Rám nového smartfón je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa aplikuje pomocou technológie   pokovovania vákuovým iónom, ktorá prejde viac ako dvadsiatimi procesmi. Je to veľmi podobná technológia ktorá je použita aj pri modeli Xiaomi Mi6.

Farbené prevedenia tohto smartfónu sú čierna, „aurórová modrá“ a „korálová modrá“.

Doogee Mix prichádza s 5.5 palcovým OLED displejom s rozlíšením Full HD. Procesorom smartfónu je MediaTek Helio P25, smartfón obsahuje 4 alebo 6GB RAM, 64GB interné úložisko. Snímač otlačkov prstov nájdeme na prednej strane smartfónu. Smartfón obsahuje duálny fotoaparát 16 a 8 megapixelový. Nechýba predný fotoaparát 5 megapixelový. Samozrejmosťou podpora Dual Sim. Smartfón získava batériu s kapacitou 3580mAh. Beží na systéme Android 7. Cena smartfónu v predaji sa bude pohybovať na úrovni 200 dolárov.

Zdroj: http://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše