S našim kupónom cena Xiaomi TV bar klesne až o 70€!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Screenshot_5

Televízny Xiaomi Bar teraz kúpite s našim kupónom v ešte nižšej cene.

Bar obsahuje HDMI porty, USB porty, VGA port, sieťový port, AC Wifi. Ďalej obsahuje 2GB RAM, 8GB interné úložisko. Jeho výhodou je, že slúži aj ako televízny xiaomi box, čiže má vlastné užívateľské rozhranie – len čínsky jazyk.

Cena Tv baru pohybuje na úrovni 255.38€. S našim kupónom s názvom: GBMIBAR1 jeho cena klesne na hodnotu: 182.56€. Bar je odosielaný z Číny, takže treba počítať s platbou 20% DPH.

Kliknutím SEM Prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi TV bar v cene 182.56€ s kupónom: GBMIBAR1
Screenshot_6

 

Inštalácia ďalších jazykov vrátane angličtiny a slovenčiny:

V nasledujúcom videu sú presne kroky, ako treba postupovať.

  1. V prvom rade je potrebné stiahnúť inštalačný súbor jazykov. Súbor funguje so všetkými verziami Xiaomi tv, rovnako aj tv Baru. Je to inštalačný súbor startSettings.apk a stiahnete ho z adresy: https://mega.nz/#!LAligBZB!quNzvVs73QRPdDQiZ2VFqFgJp7TxW6ojs2X7YfD6r8Y
  2. Súbor si uložíte na USB kľúč, ktorý pripojíte k Xiaomi tv, zobrazí sa vám nové úložisko a súbor nainštalujete.

Ešte do Miboxu odporúčam nainštalovať aplikáciu Aptoide.apk, ktorú stiahnete na: http://aptoide.en.uptodown.com/android/download je to niečo podobné ako Google Play, odkiaľ stiahnete mnoho aplikácií napríklad: KODI, Youtube. Aplikáciu Aptoide nainštalujete rovnako do MiBoxu ako v prvom prípade z USB kľúča.

tvbox

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše