Nová vlajková loď Huawei Nova 2 a Nova 2 Plus oficiálne predstavená

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huawei dnes oficiálne predstavila nové smartfóny Nova 2 a Nova 2 Plus.

Huawei Nova 2 prichádza s 5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, zatiaľ čo Nova 2 Plus obsahuje rovnaký displej, ale 5.5 palcový. Smartfóny majú 5 farebných prevedení: ružová zlatá, zlatá, zelená, modrá, čierna. Malé prekvapenie pre kupujúcich bude, že v balení nájdeme farebné púzdro, zodpovedajúce farbe smartfónu. Smartfóny obsahujú procesor Kirin 659 s grafickým adaptérom Mali-T830. Všetky modely získajú 4GB RAM a dve varianty úložiska, s kapacitou 64GB, alebo 128GB, ktoré je možné rozšíriť o Micro SD karty až do kapacity 128GB.

Predný fotoaparát smartfónov je 20 megapixelový, hlavný fotoaparát smartfónov je duálny, 12 a 8 megapixelový. Batéria dosahuje úroveň 3 340mAh, s podporou rýchlonabíjania. Na nabíjanie slúži USB konektor typu C, tiež podpora dvoch sim kariet. Smartfóny bežia na operačnej nadstavbe EMUI 5.1. Napriek portu USB typu C audio jack je v modeloch zachovaný.

Cena smartfónu Huawei Nova 2 v 4GB variante so 64GB interným úložiskom začína na 364 dolároch. Model Plus so 4GB RAM a 128GB interným úložiskom sa bude pohybovať na úrovni 422 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše