Pripravovaný LeEco Le X920 sa odhaľuje na nových fotkách

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť LeEco len nedávno predstavila nový model smartfónu  Le Pro 3 Al edition.

Najnovšie úniky odhaľujú fotografie pripravovaného modelu LeEco Le X920. Na zadnej strane môžeme vidieť, že smartfón bude obsahovať jeden fotoaparát, tiež na zadnej strane sa nachádza snímač otlačkov prstov. Smartfón beží na operačnom systéme Android 6.0.1 s nadstavbou EUI 5.6. Nový smartfón bude pohánať procesor Snapdragon 820 taktovaný na frekvenciu  2.15 GHz. Väčšina nedávnych vlajkových telefónov je vybavená čipovou sadou Snapdragon 835 alebo 821. Zdá sa, že kvôli finančným problémom spoločnosť sa preto rozhodla použiť slabší procesor.

Z predchádzajúcich únikov vieme, že nový smartfón by mal obsahovať 6.3 palcový displej s rozlíšením 2K. Smartfón by mal získať 4GB RAM, 64GB interné úložisko. Hlavný fotoaparát by mal byť 22.5 megapixelový so snímačom Sony IMX318. Predný fotoaparát 8 megapixelový. Smartfón nezíska 3.5mm jack pre sluchátka, na nabíjanie bude slúžiť USB konektor typu C. Batéria v smartfóne by mala byť na úrovni 3700mAh.

Smartfón zatiaľ neprešiel čínskym certifikačným úradom TENAA, očakávaná cena smartfónu ak príde na trh by sa mala pohybovať na úrovni 201 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše