Televízny box Xiaomi v cene 42.16€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi televízny box je čím ďalej tým viac populárny a spoločnosť Xiaomi predáva aj najlacnejšiu variantu tohto boxu.

Xiaomi Tv Box 3C dokáže prehrávať 4K videá, box obsahuje RAM s kapacitou 1GB, interné úložisko s kapacitou 4GB. Operačným systémom je Android TV 6.0. Box dokonca obsahuje wifi typu AC. V tomto modeli je čínština, v návode nižšie ponúkame návod na inštaláciu slovenčiny, angličtiny.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 42.16. Pri výbere poštovného typu Netherlands Registred nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Tv Box 3C

Inštalácia ďalších jazykov vrátane angličtiny a slovenčiny:

V nasledujúcom videu sú presne kroky, ako treba postupovať.

  1. V prvom rade je potrebné stiahnúť inštalačný súbor jazykov. Súbor funguje so všetkými verziami Xiaomi tv. Je to inštalačný súbor startSettings.apk a stiahnete ho z adresy: https://mega.nz/#!LAligBZB!quNzvVs73QRPdDQiZ2VFqFgJp7TxW6ojs2X7YfD6r8Y
  2. Súbor si uložíte na USB kľúč, ktorý pripojíte k Xiaomi tv, zobrazí sa vám nové úložisko a súbor nainštalujete.

Ešte do Miboxu odporúčam nainštalovať aplikáciu Aptoide.apk, ktorú stiahnete na: http://aptoide.en.uptodown.com/android/download je to niečo podobné ako Google Play, odkiaľ stiahnete mnoho aplikácií napríklad: KODI, Youtube. Aplikáciu Aptoide nainštalujete rovnako do MiBoxu ako v prvom prípade z USB kľúča.

tvbox

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše