Xiaomi Mix 2 príde s displejom v pomere 18:9

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v tomto roku plánuje predstaviť aj nástupcu modelu Xiaomi Mix, ktorý bol predstavený v novembri minulého roku popri smartfóne Xiaomi Note 2.

Najnovšie informácie odhaľujú, že druhá generácia modelu Xiaomi Mix bude obsahovať displej s pomerom 18:9. Práve tento pomer strán je ešte lepší pre pozeranie videí na smartfóne. Ešte lepšie k tomu bude prispievať funkcia v MIUI 9, multitasking, presnejšie dve aplikácie rozdelené na displeji. Spoločnosť u tohto modelu zvýši aj pomer displeja na prednej strane smartfónu, kedy displej bude pokrývať 93% prednej časti smartfónu.

Predbežné informácie naznačujú, že smartfón Xiaomi Mix 2 príde so 6.4 palcovým displejom s rozlíšením 2K – 2560×1440 pixelov, procesorom smartfónu bude špičkový Snapdragon 835. Smartfón získa RAM o kapacite 4/6/8GB, interné úložisko s kapacitou 128/256GB. Hlavný fotoaparát smartfón získa 19 megapixelový, predný 13 megapixelový. Batéria smartfónu bude na úrovni 4500mAh. Smartfón pobeží na pripravovanej nadstavbe MIUI9.

Xiaomi Mix prvej generácie obsahuje 6.4 palcový displej, ktorý pokrýva až 91.1% prednej časti. Rozmery smartfónu nemajú ďaleko od iPhone 7 Plus, čiže aj napriek tomu, že smartón má väčší displej šírka v skutočnosti je takmer totožná ako 5.5 palcový smartón od Apple. Predný fotoaparát je o 50% menší oproti klasickým predným fotoaparátom. Procesorom smartfónu je Snapdragon 821 taktovaný na 2.3GHz. Ďalej tu máme 6GB RAM +128GB interné úložisko, alebo 6GB RAM + 256GB interné úložisko.

Zdroj: http://www.gizbot.com

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše