Zubná kefka Xiaomi SOOCASX3 s kupónom lacnejšia, 2x nadstavce v hodnote 11.55€ takmer zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno spustila predaj druhej generácie zubnej kefky Soocare Super X3. Momentálne ponúkame zľavový kupón pre tento produkt, ku ktorému navyše máte možnosť kúpiť 2x nadstavce v hodnote 11.55€ len za 0.09€.

Oproti prvej verzií sa výrazne nelíši. Vylepšenia sa dočkala batéria, ktorá teraz obsahuje kapacitu 1000mAh. To vám vydrží približne na 25 dní používania kefky na jedno nabitie. Zubná kefka má certifikáciu IPX7 vďaka čomu je vodotesná a môžete ju vyčistiť pod tečúcou vodou.

Zubná kefka obsahuje bluetooth, vďaka čomu ju spárujete so smartfónom pre kontrolu kapacity batérie. Aktuálna cena zubnej kefky sa pohybuje na úrovni 47.37€, vďaka kupónu s názvom: SOOCASX3 jej cena klesne na hodnotu: 44.72€.

Navyše balíky nadstavcov v hodnote 11.55€ kúpite k zubnej kefke len za 0.09€.

Pod produktom zubnej kefky stačí si vybrať z panelu Featured Products danú zubnú kefku a vedľa nej je balík daných nadstavcov ako vidíte na obrázku nižšie. Na koniec kliknete na Buy Together and Save.

Kliknutím SEM Prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi SOOCASX3

 

Pri výbere poštovného odporúčame vybrať typ: Netherlands Registred, kedy nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše