Dnešný newsletter bude obsahovať 6x kupón pre 18€ Lenovo náramok len za 5.34€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Milí fanúšikovia a čitatelia webového portálu Xiaomiphone.sk

Rozhodli sme sa vytvoriť špeciálne odoberanie zľavových kupónov pomocou e-mailu. 1x do týždňa v sobotu, e-mailom vám zašleme zľavové kupóny pre zaujímavé produkty, vďaka ktorým sa ich cena zníži. V maily tiež bude jeden zaujímavý kupón pre produkt, ktorého cena sa výrazne zníži. Príklad: Xiaomi Mi Band 2 s cenou okolo 20 kúpite za 6€. Platnosť tohto kupónu bude obmedzená maximálne na 5 kupónov pre prvých 5tich užívateľov, ktorý budú rýchlejší. E-mail bude zasielaný vždy v sobotu o cca 10.00 hod.

Aktualizácia: Keďže je veľký počet záujemcov o odber e-mailu stanovíme možný čas odoslania e-mailu, bude to v čase medzi 10.00 hod. – 12.00 hod. Kto má schránku Gmail, e-mail padá bohužiaľ do koša, tak si kontrolujte schránku kôš, u ostatných e-mailových poskytovateľov to vyzerá v poriadku.

Kupóny pre zľavu produktov uplatníte v e-shope Gearbest.

Pozor: Jeden kupujúci môže kúpiť maximálne 1 kus produktu.

A čo bude obsahovať dnešný newsletter?

Môžete sa tešiť na 6x kupón pre náramok Lenovo Smart Band HW01. Cena náramku sa bežne pohybuje na úrovni 18.68€. S exkluzívnym kupónom cena produktu klesne na úroveň 5.34€.

Náramok Lenovo Smart Band HW01 obsahuje 0.91 palcový OLED displej, ktorý zobrazuje čas, spálené kalórie, krokomer, tep. Náramok obsahuje špeciálny športový mód, vďaka ktorému je meranie tepu automatické každých 15. minút. Náramok tiež obsahuje tzv. anti-sleep mode, ktorý by mal zabrániť spánku. Rovnako ako všetky nositeľné náramky je ho možné spárovať so systémom iOS, alebo Android, podporuje notifikácie, prepínanie skladieb na smartfóne, slúži aj ako spúšť fotoaparátu.

Nižšie máte formulár pre odberu zľavových kupónov e-mailom. Po prihlásení k odberu ho vo svojej e-mailovej schránke potvrďte. Ak by sa nenachádzal v doručenej pošte skontrolujte priečinok spam.



Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše