Doogee Mix Plus: lacnejšia alternatíva S8 príde ku koncu roka

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Doogee plánuje tento rok predstaviť nový model smartfónu s názvom Mix Plus, ktorý bude veľmi podobný smartfónu Samsung S8.

Podľa webovej stránky WinFuture, nový model získa pomer strán displeja 18:9. Zatiaľ bližšie informácie o hardvéri neboli zistené. Smartfón získa 6.2 palcový displej, rovnaký ako je to u modelu S8+. Smartfón Doogee Mix prišiel s 5.5 palcovým displejom v rozlíšení Full HD vyrábaný technológiou AMOLED. Očakáva sa, že displej u nového modelu bude inovovaný.  Na fotke môžeme vidieť, že displej pripravovaného Plus modelu bude na okrajoch zahnutý.

Prvá generácia modelu Doogee Mix:

Doogee Mix prichádza s 5.5 palcovým OLED displejom s rozlíšením Full HD. Procesorom smartfónu je MediaTek Helio P25, smartfón obsahuje 4 alebo 6GB RAM, 64GB interné úložisko. Snímač otlačkov prstov nájdeme na prednej strane smartfónu. Smartfón obsahuje duálny fotoaparát 16 a 8 megapixelový. Nechýba predný fotoaparát 5 megapixelový. Samozrejmosťou podpora Dual Sim. Smartfón získava batériu s kapacitou 3380mAh. Beží na systéme Android 7.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše