Nepremeškaj: Xiaomi Band 2 len za 16.50€ vďaka kupónu! Poštovné neplatíte

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop momentálne ponúka Xiaomi Band 2 náramok ešte za lepšiu cenu vďaka zľavovému kupónu.

Oproti predchádzajúcemu modelu Mi Band 1S sa nová generácia náramku líši, že obsahuje displej, na ktorom je možné zobrazovať rôzne funkcie, či už srdečný tep, čas, stav batérie, spálené kalórie, krokomer. V aplikácií vo smartfóne je možné ďalej nastavovať notifikácie pre hovory, sms, budík, pripomienky, notifikácie ďalších aplikácií. Náramok tiež monitoruje váš spánok a je vode-odolný. Ďalšia skvelá funkcia, ktorou tento náramok disponuje (rovnako ako u predchádzajúceho modelu) je odomknutie Xiaomi telefónu bez nutnosti zadávania hesla alebo otlačku prsta. Čiže ak máte náramok na ruke Xiaomi telefón odomknete bez nutnosti verifikácie. Udávaná výdrž batérie 20 – 25 dní. Samozrejmosťou je kompatibilta s iOS a Android, na všetko slúži aplikácia Mi Fit.

Cena náramku sa momentálne pohybuje na úrovni: 20.63€, vďaka kupónu s názvom: mibd2 cena náramku klesne na fantastických: 16.50€. Poštovné zadarmo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Band 2

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše