Nový router Xiaomi príde prvý krát v matnom čiernom prevedení!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi dnes predstavila nový router Mi Wifi 3G.

Ako sme vás už informovali router obsahuje podobné špecifikácie ako u pôvodného modelu Mi Wifi 3, obsahuje 1 wan port pre príjem internetu z hlavného routeru a 2 lan porty pre zdielanie pripojenia k zariadeniam. Tento router je ideálny pre bežné internetové pripojenie. Router obsahuje dve frekvencie 2.4GHz a 5GHz. Zlepšená bola rýchlosť po LAN sieti na hodnotu 1167Mbps / 100Mb/s, po Wifi to je 300Mbps pri 2.4 GHz frekvencií, pri 5GHz to je 867Mbps. Nový model obsahuje anglický jazyk pri LAN konfigurácií, ale lepšia a ľahšia možnosť je nastaviť router jednoducho cez aplikáciu Mi Wifi pre smartfóny, kde aplikácia Mi Wifi je tiež v angličtine. Interné úložisko sa zvýšilo na 256MB oproti 128MB u modelu Mi Wifi 3.

Tento model obsahuje aj USB port, vďaka ktorému k routru pripojíte externý USB disk, ktorý slúži na vlastný Cloud. Čiže váše data Xiaomi smartfónu jednoducho môžete zálohovať na tento disk. Podľa zahraničných webových stránok nový router príde prvý krát v matnom čiernom farebnom prevedení.

Cena routeru  v predaji sa pohybuje na úrovni 53.39€. Pri výbere poštovného typu: Netherlands Registred nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Mi Wifi 3G

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše