Špecifikácie pripravovaného Honor 9 oficiálne odhalené ešte pred predstavením!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Honor v posledných týždňoch predstavila hneď niekoľko nových zariadení. Najbližšie spoločnosť plánuje predstaviť smartfón Honor 9 už 12. júna. Tiež by sme sa mali dočkať aj nového náramku Honor Band 3.

Najnovší únik z čínskych webových stránok, kde bude možné si nový smartfón registrovať odhaľuje oficiálne špecifikácie nového modelu. Špecifikácie sú veľmi podobné, ktoré sa objavili aj v čínskom certifikačnom úrade TENAA. Na zadnej časti smartfón získa 3D zakrivené sklo, na prednej strane sa bude nachádzať 2.5 stupňové zakrivenie skla. Špecifikácie smartfónu tiež boli odhalené, smartfón získa 12 a 20 megapixelový duálny fotoaparát. Procesorom smartfónu bude Kirin 960. Nechýba RAM s kapacitou 4 a 6GB.

Posledné úniky o novom smartfóne Honor 9 naznačujú, že nový smartfón získa 5.15 palcový displej s rozlíšením Full HD. Na prednej strane smartfón získa 8 megapixelový fotoaparát. Smartfón získa 64GB interné úložisko pri oboch variantách RAM. Ďalej sa počíta s dual sim slotom, 3100mAh batériou. Očakávaná cena nového modelu bude na úrovni 335 dolárov za verziu so 4GB RAM a 378 dolárov za verziu so 6GB RAM. O náramku Honor Band 3 veľa informácií nie je, možno, že bude vode-odolný, ale to je skôr u dnešných predávaných náramkov samozrejmosť.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše