Toto je test odolnosti bezrámčekového Allcall Rio: odolný s cenou len 62.29€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť AllCall, ktorá prišla nedávno na trh s bezrámčekovým modelom smartfónu Rio zverejnila nové video, ktoré odhaľuje odolnosť smartfónu. Vyzerá to, že aj napriek nízkym cenám smartfónov ich výrobne postupy sú na omnoho lepšej úrovni ako pred niekoľkými rokmi. Je to aj vďaka zvýšenej konkurencií.

AllCall Rio obsahuje displej s 3D zahnutím. Smartfón tiež získava duálny fotoaparát 8 a 2 megapixelový, na selfie poslúži 2 megapixelový fotoaparát. Batéria v smartfóne obsahuje kapacitu 2700mAh a špeciálny “Smart Engine” v operačnom systéme efektívne zlepší výdrž batérie.

Smartfón získava 5 palcový displej s rozlíšením HD, vyrábaný spoločnosťou Sharp. Procesorom smartfónu je MediaTek 6580A, taktovaný na frekvenciu 1.3GHz, smartfón získava 1GB RAM, 16GB interné úložisko. Beží na operačnom systéme Android 7.0. Vzhľadom k novej značke a špecifikáciám smartfónu, jeho cena je na parádnej úrovni 62.29€!

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom AllCall Rio

Odporúčame vybrať typ poštovného Netherlands Registred, v prípade otázok nás kontaktujte v online podpore

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše