Máme sa na čo tešiť: bezrámčekový Xiaomi X1 príde tento mesiac!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pripravuje novú radu smarfónov s názvom X.

V tomto prípade spoločnosť plánuje predstaviť nový model s názvom Xiaomi X1, ktorého dizajn bude podobný Samsungu Galaxy S8. Pôvodne sa špekulovalo, že podobu smartfónu, ktorý vidíme nižšie na obrázku je pripravovaný model Xiaomi Redmi Pro 2, ale spoločnosť príde na trh s úplne novou radou.

Nový model Xiaomi X1 príde s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Nový model získa procesor Snapdragon 660, 6GB RAM, 64GB interné úložisko. Nebude chýbať duálny fotoaparát 12 megapixelový, Predný fotoaparát 5 megapixelový. Cena by sa mala pohybovať na úrovni okolo 330 dolárov.

Nové informácie odhaľujú termín predstavenia. Ten je stanovený na 25. júl.

Ako sme Vás už dnes informovali, v tomto termíne spoločnosť Xiaomi predstaví aj lacnejšiu variantu modelu Xiaomi Mi6. Oproti modelu Xiaomi Mi6, ktorý má 5.15 palcový displej, nový model Xiaomi Mi6X získa 5.46 palcový displej s rovnakým rozlíšením Full HD. Xiaomi Mi6 obsahuje procesor Snapdragon 835, lacnejšia varianta Xiaomi Mi6X získa procesor Snapdragon 660. Ostatné parametre zostávajú. Smartfón získa duálny fotoaparát, RAM s kapacitou 6GB, interné úložisko o kapacite 64GB.

Zdroj: http://www.xiaomiphone.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše