Máme sa na čo tešiť: takto vyzerá pripravovaný Xiaomi Redmi Note 5!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi s istotou pracuje na novom smartfóne e názvom Xiaomi Redmi Note 5, ktorý bude nástupcom pôvodného modelu Xiaomi Redmi Note 4, prípadne vylepšenej verzie Note 4X.

Najnovšie fotografie odhaľujú dizajn pripravovaného smartfónu. Nový model by mal získať rovnako 5.5 palcový displej s rozlíšením Full HD. Smartfón príde v 2 verziách. Prvá získa procesor Snapdragon 630. Výkonnejšia varianta získa procesor Snapdragon 660. Pri úložiskách smartfón získa 3 varianty, s 3GB RAM a 32GB interným úložiskom, so 4GB RAM a 32GB interným úložiskom, so 4GB RAM a 64GB interným úložiskom.

Samozrejmosťou bude aj podpora Micro SD kariet. Na zadnej strane smartfón získa 16 megapixelový fotoaparát. Na prednej strane 13 megapixelový. Konečne sa dočkáme podpory rýchlonabíjania Qucik Charge 3.0. V tomto prípade ale batéria bude menšia oproti 4000mAh kapacite, bude na úrovni 3790 mAh. Je to vzhľadom k tomu, že telo smartfónu bude tenšie, na úrovni 7.5 mm. Smartfón sa dočká miernej zmeny dizajnu, snímač otlačkov prstov sa presunie zo zadnej strany na prednú stranu do domovského tlačítka.

A cena nového modelu? Približne na úrovni 180. Nové informácie čoskoro.

 

Zdroj: http://www.xiaomiphone.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše