Najlacnejší bezrámčekový smartfón s kupónom len za 52.86€! Bežná cena 61.67€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť AllCall, ktorá veľmi známa nie je, prichádza na trh s druhým modelom smartfónu.

Novým modelom je smartfón AllCall Rio, ktorého displej prichádza s 3D zahnutím. Smartfón tiež získava duálny fotoaparát 8 a 2 megapixelový, na selfie poslúži 2 megapixelový fotoaparát. Batéria v smartfóne obsahuje kapacitu 2700mAh a špeciálny “Smart Engine” v operačnom systéme efektívne zlepší výdrž batérie.

Smartfón získava 5 palcový displej s rozlíšením HD, vyrábaný spoločnosťou Sharp. Procesorom smartfónu je MediaTek 6580A, taktovaný na frekvenciu 1.3GHz, smartfón získava 1GB RAM, 16GB interné úložisko. Beží na operačnom systéme Android 7.0. Vzhľadom k novej značke a špecifikáciám smartfónu, jeho cena je na nízkej úrovni 61.67€!
Máme pre Vás zľavový kupón pre tento model smartfónu, s názvom: Rio3G predajná cena produktu klesne na hodnotu: 52.86€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom AllCall Rio

Odporúčame vybrať typ poštovného Netherlands Registred. Kupóny je najlepšie uplatniť cez pc cez prehliadač Firefox, prípadne Google Chrome. V ďalších prípadoch nemusia fungovať.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše