Nové Xiaomi Huami Amazfit hodinky sa odhaľujú na nových fotkách

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huami, ktorá je hlavným výrobcom populárnych náramkov Xiaomi Band včera oficiálne prestavila nové vlastné hodinky!

Hodinky Huami Amazfit Pace Lite Version prichádzajú s 1.28 palcovým displejom s rozlíšením HD, ktorých dizajn je krásny, čistý, jednoduchý. Vážia iba 18 gramov, s remienkom 32 gramov. Displej chráni Gorilla Glass sklo s pekným 2.5 stupňovým zahnutím. Hodinky obsahujú GPS modul spoločnosti Sony, vďaka čomu vyhodnocujú trasu presnejšie.

Podporujú športové módy ako: beh, chôdza, jazda na bicykli. Tiež je tu voľba kontinuálneho monitorovania tepu v určitých časových intervaloch. Nové hodinky tiež majú certifikáciu IP68, vďaka ktorej sú vode-odolné. Displej obsahuje reflexnú vrstvu, vďaka ktorej je dokonale viditeľný na priamom slnečnom svetle. Spoločnosť Huami si na nových hodinkách dala skutočne záležať, obsahujú batériu s kapacitou 190mAh vďaka ktorej vydržia až 45 dní na jedno nabitie. Ďalej obsahujú bežné funkcie ako push notifikácie, merianie spánku a podobne. Najnovšie máme možnosť vidieť prezentačné fotografie.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše