Nový Xiaomi projektor zaznamenal tržby vyše 1 milión eur behom 2 hodín!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v minulom týždni usporiadala vlastnú konferenciu, na ktorej pod svojou podznačkou Mijia predstavila vlastný projektor.

Projektor je vyrobený spoločnosťou Yorkey. Životnosť lasera je až 25 000 hodín, to je skutočne dlhá doba. Ak by ste ho 2 hodiny denne používali, pri udávanej živostnosti by vydržal 34 rokov. Spoločnosť Xiaomi vynaložila veľké úsilie pre predĺženie tejto živostnosti. Svietivosť je až 5000 lúmenov, vďaka ktorej je obraz jasný a krajší oproti konkurencií. Projektor tiež obsahuje 4 vysoko kvalitné reproduktory. Jeho cena sa v predaji bude pohybovať na úrovni 1301€.

Prostredníctvom predaja Xiaomi Mall boli vyhodnotené predaje nového projektora. Behom hodiny a 53 minút predaj dosiahol úroveň 10 miliónov juanov, čo je v prepočte 1 milión 295 tisíc . Ako viete spoločnosť Xiaomi na začiatok predáva minimálne množstvo nových výrobkov, aby zbytočne na skladoch, čo by zvyšovalo ich cenu. V predaji bolo len okolo 1000 kusov nového projektora, tak predajnosť mohla byť oveľa vyššia.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše