Pripravovaný Meizu Pro 7 získa tieto farebné prevedenia

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Meizu už 26. júla predstaví novú vlajkovú loď, model Meizu Pro 7.

Najnovšie úniky odhaľujú farebné prevedenia, ktoré nový model získa. Smartfón príde vo farebných prevedeniach: zlatá, matná čierna, červená. Tiež nebude chýbať šedá farebná varianta.

Vlajková loď Meizu Pro 7 bude obsahovať menší displej na zadnej strane smartfónu. Očakávaná cena modelu Pro 7 by sa mala pohybovať na úrovni 409 dolárov. Výkonnejšia verzia Pro 7 by sa mala pohybovať v cenovej hladine 484 dolárov.  Model Pro 7 Plus by sa mal pohybovať v sume 484 dolárov, výkonnejšia verzia v cene 555 dolárov.

Menší model by mal získať 5.5 palcový displej s rozlíšením Full HD, pôvodne sa špekulovalo o 5.2 palcovom displeji, model Plus by mal získať 5.7 palcový displej, s rozlíšením 2K, vyrábaný technológiou AMOLED. Oba smartfóny získajú duálny fotoaparát. Ďalej sa očakáva, že smartfón Meizu Pro 7 príde s procesorom Helio X30, RAM na úrovni 6GB, 64GB alebo 128GB interné úložisko. Hlavný fotoaparát by mal byť duálny 12 megapixelový, so snímačom Sony IMX386, druhý tiež 12 megapixelový, so snímačom Sony IMX286.

Zdroj: http://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše