Xiaomi doháňa Samsung na indickom trhu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi je na 2. priečke predajnosti smartfónov na indickom trhu. Všetko tomu nasvedčuje, že spoločnosť čoskoro bude na prvom mieste predajnosti smartfónov v krajine.

Za prvý štvrťrok predajnosti smartfónov na indickom trhu vedie spoločnosť Samsung s 22% podielom. Spoločnosť Xiaomi na druhej priečke si drží 14.8% podiel. Očakáva sa, že po zverejnení predajných čísiel z druhého štvrťroku sa náskok spoločnosti Samsung ešte viac zníži.

Spoločnosť Xiaomi chce do roku 2020 vytvoriť 20 000 pracovných miest v Indii. „V súčasnosti sme vytvorili 7 500 pracovných miest v Indii a očakávame, že toto číslo sa zvýši na 20 000 pracovných miest v priebehu 3 rokov.“ Prezradil CEO Xiaomi Lei Jun počas nedávnej konferencie The Economic Times Global Business.

„Stali sme sa prvou spoločnosťou, ktorá aplikovala model Internet-plus pre naše podnikanie s inovatívnymi technológiami, skvelými produktmi“. CEO Xiaomi Lei Jun je dvanásty najbohatší človek v Číne s majetkom vyše 6.8 milióna dolárov, podľa Forbes.

„Pokrok v internetových technológiach nám pomohol odstrániť sprostredkovateľov predaja a ich marže, vďaka tomu sú ceny našich produktov takmer na úrovni výrobných nákladov a to prispieva k zníženiu ceny produktu pre konečného spotrebiteľa.“ prezradil nedávno Lei.

Zdroj: https://www.androidheadlines.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše