Xiaomi domáci asistent oficiálne: cenou poráža konkurenciu!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi dnes oficiálne predstavila svojho hlasového asistenta Xiaomi Al Speaker.

Xiaomi Al Speaker je reproduktor určený do domácnosti, ktorý má v sebe integrované aj mikrofóny, je ich až šesť, pre počúvanie hlasových príkazov. Tento reproduktor vyzerá skôr ako čistička vzduchu Xiaomi s viac zahnutými okrajmi.

Na hornej strane môžme vidieť farebný LED krúžok, ktorý sa rozsvieti, keď sa reproduktor zapne. Tiež sa tu nachádzajú j ovládacie prvky.

Reproduktor Xiaomi AI Speaker je navrhnutý tak, aby spolupracoval s každým členom rodiny bez ohľadu na vek. Ráno Vás prebudí, prečíta váš denný plán, prezradí Vám predpoveď počasia a či prehrá prednastavené rádio, alebo hudbu.

Zaujímavou funkciou reproduktora je schopnosť ovládať iné zariadenia Mi Home, ako sú napríklad kanvicu, inteligentné zástrčky, lampy alebo varič ryže. Dokonca spustí alarm, keď opustíte dom dom, alebo po vašom odchode aj zapne bezpečnostné kamery Xiaomi. Toto riešenie je najlepšie určené pre šikovnú domácnosť za priateľnú cenu.

K reproduktoru je možné sa pripojiť prostredníctvom bluetooth, Wifi, taktiež podporuje DLNA.  K dispozícií je aj centrum zalostí, ktoré reproduktor obsahuje, do tejto databázy môžu vývojári tretích strán postupne pridávať funkcie.

Zatiaľ produkt pravdepodobne bude podporovať čínsky jazyk, postupne by mohla byť k dispozícií aspoň angličtina.

Najlepšia je cena produktu, bude sa pohybovať na úrovni len 44 dolárov.

 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše