Xiaomi kamerka, po ktorej túži každý vodič vstúpila do predaja!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prostredníctvom crowdfundingovej kampane v apríli predstavila novú kamerku určenú do auta, ktorá je integrovaná priamo v zrkadle.

Zrkadlový displej obsahuje 8.8 palcovú uhlopriečku s rozlíšením 1920 x 480 pixelov. Kamera tiež obsahuje GPS, Wifi. Videá dokáže nahrávať v kvalite Full HD pri 30 snímkoch za sekundu. Kamera tiež obsahuje špeciálne funkcie napríklad upozornenie vodička ak je v tesnej blízkosti iného vozidla. Na displeji možno zobrazovať dve aplikácie súčastne, čiže napríklad nahrávanie videa a GPS lokalizáciu, GPS čip má kamerka integrovaný. Taktiež obsahuje wifi pre spárovanie so smartfónom. Interné úložisko je na úrovni 16GB, ktoré je možné rozšíriť pomocou Micro SD kariet až do kapacity 64GB. Taktiež obahuje slot na Sim karty. Nechýba funkcia transmittera, čiže prehrávanie skladieb do autorádia prostredníctvom rádiovej frekvencie.

Kamerka sa pohybuje v predaji na úrovni 256.36€. Odoslanie zákazníkom 29. júla.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi autokamerka integrovaná v zrkadle


Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše