Xiaomi Mi5X: pripravovaný model zaznamenal 200 000 registrácií!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už 26. júla predstaví nový model smartfónu. V Číne prostredníctvom oficiálnych webových stránok začali registrácie na nový model. Informácie odhaľujú, že o nový model prejavilo záujem 200 000 užívateľov.

Celý čas sa očakávalo, že spoločnosť predstaví smartfón novej série s názvom Xiaomi Lanmi 5X. Najnovšie fotografie odhaľujú dizajn nového smartfónu a tak nie je isté, či nový model bude skutočne patriť do série Lanmi. Je to z toho dôvodu, že tento model vyzerá skôr ako lepšia varianta modelu Xiaomi Mi5C. V oblasti displeja tiež nie je nič prevratného. U prvého modelu série Lanmi sa očakávalo, že displej smartfónu bude pokrývať väčšiu časť prednej plochy smartfónu.

Nový model Mi5X príde s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Smartfón získa procesor Snapdragon 625, RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Na zadnej strane nebude chýbať duálny fotoaparát, 12 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón získa 8 megapixelový. Snímač otlačkov prstov tiež bude umiestnený na zadnej strane smartfónu.

Cena modelu by sa mala pohybovať na úrovni približne 258.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše