MIUI9: až milión záujemcov o testovanie, najväčšie číslo v histórií

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi koncom júla popri smartfóne Xiaomi Mi5X predstavila aj novú operačnú nadstavbu pre svoje smartfóny MIUI9.

Spoločnosť Xiaomi hlási, že do nového systému o predbežné testovanie sa registrovalo vyše 1 milión záujemcov, čo je najväčšie číslo v počte žiadostí o testovanie MIUI.

Už pred časom CEO Lei Jun prezradil, že nový systém bude rýchlejší, stabilnejší. A tak sa aj stalo. Systémové zdroje sú viac optimalizované, usporiadané. Nový systém MIUI vyhodnotí, ktoré aplikácie používate najčastejšie a ich používanie bude rýchlejšie.

Univerzálny režim vyhľadávania: na základe kľúčových slov bude možné vyhľadávať obrázky v galérií na základe lokality, udalostí, ľudí.

Otváranie aplikácií získa oproti MIUI8 novú animáciu

Smart Asistent: na základe kľúčových slov bude možné vyhľadávať obsah v smartfóne, či už kontakty, udalosti, obrázky, dokumenty.

Smart app launcher: táto funkcia umožňuje na základe obsahu v otvorenej aplikácií vyhodnotiť v akej aplikácií by najpravdepodobnejšie ste uvedený obsah použili a tak sa vám zobrazí mini aplikácia, v ktorej by ste najpravdepodobnejšie daný obsah použili.

Nový systém ďalej získava možnosť rozdelenia obrazovky pre dve aplikácie, možnosť zmazávanie predinštalovaných aplikácií.

Na videách z prezentácie nižšie, možete vidieť, že nový systém MIUI9 je skutočne najrýchlejšou mobilnou Android nadstavbou.

Jednoduchšia editácia domácej obrazovky

Nové témy

Rozdelenie obrazovky pre dve aplikácie

 


Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše