Najlepšie smartfóny Xiaomi v tomto roku prichádzajú, predaje dosiahli lepšie výsledky

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Nové informácie odhaľujú predajnosť Xiaomi smartfónov.

Spoločnosť Xiaomi je jednou z najrýchlejšie rozvíjajúcich spoločností na mobilom trhu. V prvom štvrťroku tohto roku spoločnosť predala 13 miliónov kusov smartfónov. V druhom štvrťroku spoločnosť plánovala predať 20 miliónov smartfónov. Dnes spoločnosť Xiaomi oficiálne potvrdila, že v druhom štvrťroku bolo predaných 23.16 miliónov kusov smartfónov.

Niektorí ľudia si môžu myslieť, že spoločnosť zaostáva za svojimi plánmi. Musíme si však pripomenúť, že Xiaomi v prvom kvartáli predstavila iba dva modely – Xiaomi Redmi Note 4X a Xiaomi Mi5C . Ďalšie dva modely boli oznámené a vydané v 2. štvrťroku – Xiaomi Mi 6 a Xiaomi Max 2 .

Xiaomi tento rok má v pláne predať 90 miliónov kusov smartfónov. Preto v druhom polroku je potrebné predať viac ako 54 miliónov kusov smartfónov. Čiže v nasledujúcom štvrťoku by spoločnosť mohla predať 27 miliónov kusov smartfónov. Toto číslo je možné, pred pár týždňami spoločnosť spustila predaj nového modelu Xiaomi Mi5X, ktorý je v predajnosti populárny. Môžeme sa tešiť na pripravované modely Xiaomi Mix 2, Xiaomi Redmi Note 5 / Note 5A, Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5A. Taktiež nezabúdajme na model Xiaomi Note 3.

A teraz sa máme na čo tešiť.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše