Nubia Z17 získa novú variantu: 8GB RAM, 64GB interné úložisko

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Nubia začiatkom júna predstavila vlajkový model Nubia Z17.

V čínskom certifikačnom úrade TENAA, ktorý je potrebný pre spustenie predaja nových smartfónov sa objavila nová verzia modelu Nubia Z17. Tento model aktuálne obsahuje varianty so: 4GB RAM + 64GB interným úložiskom, 4GB RAM + 128GB interným úložiskom, 8GB RAM + 128GB interným úložiskom.

Nový únik odhaľuje, že čoskoro bude dostupná aj verzia s 8GB RAM + 64GB interným úložiskom.

Nubia Z17 prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, mobilný procesor Snapdragon 835, ktorý obsahuje plný takt 2.45GHz. Ďalej je to RAM s kapacitou 6GB, dokonca aj 8GB, 64GB a 128GB interné úložisko. Batéria v smartfóne dosahuje kapacitu 3200mAh. Na zadnej strane smartfón získal duálny fotoaparát 23 megapixelový a 12 megapixelový, predný selfie fotoaparát je 16 megapixelový. Smartfón obsahuje dotykové tlačítko pod displejom, ktoré slúži aj ako LED notifikačná diódka.

Predná aj zadná strana má mierne 2.5 stupňové zahnutie skla. Smartfón obsahuje snímač otlačkov prstov na zadnej strane. Smartfón má podporu rýchlonabíjania Quick Charge 4.0. Navyše smartfón je vode-odolný a nárazu-odolný. Vďaka spomínanej technológií rýchlonabíjania stačí smartfón nabiť 5 minút a vydrží vám až 5 hodín nepretržitého telefonického hovoru. Pri 25. minútovom nabíjaní smartfónu batériu nabijete na úroveň skvelých 50%.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše