Odhalené špecifikácie Xiaomi Redmi Note 5, Note 5A! Prídu tento mesiac?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Xiaomi Redmi Note 4, prípadne vylepšená verzia Redmi Note 4X je jeden z najpopulárnejších smartfónov spoločnosti Xiaomi. Objavili sa nové informácie o špecifikáciach, ktoré získa jeho nástupca. Taktiež môžme očakávať aj lacnejšiu variantu model Redmi Note 5A.

Spoločnosť Xiaomi predstaví hneď dve varianty. Redmi Note 5 a Redmi Note 5A, čo bude menej výkonný model.

Xiaomi Redmi Note 5 príde s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, procesorom Snapdragon 630, RAM s kapacitou 3GB / 4GB, interným úložiskom s kapacitou 32GB / 64GB. Zadný fotoaprát smartfón získa až 16 megapixelový, predný fotoaparát až 13 megapixelový. Batéria smartfónu bude dosahovať úroveň 3 790mAh. Spoločnosť pravdepodobne použije už konektor USB C s podporou rýchlonabíjania. Nový model pobeží na Androide 7.1 s nadstavbou MIUI9.

Xiaomi Redmi Note 5A príde s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, procesorom Snapdragon 625, RAM s kapacitou 3GB / 4GB, interným úložiskom s kapacitou 32GB / 64GB. Zadný fotoaprát smartfón získa 13 megapixelový, predný fotoaparát až 5 megapixelový. Batéria smartfónu bude dosahovať úroveň 3 790mAh. Nový model pobeží na Androide 7.1 s nadstavbou MIUI9.

Očakávané predstavenie nového modelu by malo byť už koncom tohto mesiaca, kedy pred rokom v tomto termíne bol predstavený model Note 4.

Zdroj: http://www.androidpure.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše