Sharp Aquos S2 oficiálne: prvý so Snapdragonom 630, bezrámčekový dizajn

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Sharp dnes oficiálne predstavila nový model smartfónu s názvom Aquos S2. Poďme sa pozrieť na bližšie špecifikácie smartfónu.

Sharp Aquos S2 prichádza s 5.5 palcovým displejom, kedy jeho rozmery sú porovnateľné so smartfónmi, ktoré by mali uhlopriečku displeja 4.9 palca. Tento model ako prvý obsahuje procesor Snapdragon 630, vyrábaný 14nm procesom, taktovaný je an frekvenciu 2.2GHz. Podporuje nový typ bluetooth na úrovni 5.0. Smartfón na zadnej strane obsahuje duálny fotoaparát kombinovaný 8 megapixelovým a 12 megapixelovým fotoaparátom. Predný fotoaparát nový model obsahuje 8 megapixelový.

Snímač otlačkov prstov u nového modelu nájdeme na prednej strane, integrovaný v domovskom tlačítku pod displejom. Taktiež je tu podpora NFC pre službu Android Pay. Nový model obsahuje duálny slot pre pripojenie dvoch simkariet, alebo jedenej simkarty a jednej Micro SD karty s kapacitou až 128GB. Na nabíjanie 3020mAh batérie slúži USB port typu C. Tento model neobsahuje audio jack, v balení nájdeme redukciu audio jacku na USB C port. Smartfón obsahuje aj hlasového asistenta nazývaného Smile UX.

Smartfón prichádza vo farebných prevedeniach: čierna, biela, zelená, modrá. S procesorom Snapdragon 660 cena modelu bude predstavovať úroveň 522 dolárov. S procesorom Snapdragon 630 cena modelu bude na úrovni 418 dolárov. Predaj nového modelu začína 14. augusta.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše