Smartfóny Moto G5S a model Plus oficiálne predstavené

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Lenovo oficiálne prichádza na trh s novými modelmi série Moto.

Moto G5S prichádza s 5.2 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Procesorom smartfónu je Snapdragon 430, nechýba RAM s kapacitou 3GB, 32GB interné úložisko. Hlavný fotoaparát smartfónu je duálny 16 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Snímač otlačkov prstov nájdeme umiestnený v domovskom tlačítku na prednej strane smartfónu. Taktiež smartfón obsahuje duálny slot na simkarty, samostatný slot na Micro SD kartu. Batéria dosahuje úroveň 3000mAh. Na nabíjanie slúži Micro USB port. Smartfón beží na operačnom systéme Android 7.1.

Moto G5S Plus prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Procesorom smartfónu je Snapdragon 635, nechýba RAM s kapacitou 3GB, 32GB interné úložisko. Hlavný fotoaparát smartfónu je duálny 13 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Snímač otlačkov prstov nájdeme umiestnený v domovskom tlačítku na prednej strane smartfónu. Taktiež smartfón obsahuje duálny slot na simkarty, samostatný slot na Micro SD kartu. Batéria dosahuje úroveň 3000mAh. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Smartfón beží na operačnom systéme Android 7.1. Nechýba podpora NFC.

Moto G5S sa bude predávať v sume 249€ v šedom a v zlatom farebnom prevedení. Moto G5S Plus sa bude predávať v sume 279€ v šedom a v zlatom prevedení. Bližšie informácie o spustení predaja zatiaľ nie sú.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše