Spoločnosť Xiaomi v rebríčku TOP5 najpredávanejších značiek smartfónov!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Analytická spoločnosť Strategy Analytics zverejnila zoznam najpredávanejších značiek smartfónov v tomto roku. Informáciu zverejnil aj CEO Xiaomi Lei Jun prostredníctvom čínskej sociálnej siete Weibo.

V minulom roku sa v rebríčku nachádzala spoločnosť Xiaomi na 5. mieste. Spoločnosti sa podarilo túto priečku udržať, čo je skvelá správa. Predaje oproti druhému kvartálu minulého roka sa zvýšili o 8.5 milióna predaných smartfónov. Spoločnosti Samsung predala medziročne v druhom kvartáli len o 1.9 milióna smartfónov viac, spoločnosť Apple len o 1 milión kusov smartfónov viac (keďže záujemcovia čakajú na predstavenie nového iPhonu v septembri).

Skvelým predajom vďačí nová vlajková loď Xiaomi Mi6.

V nedávnom otvorenom liste zo dňa 7. júla sa CEO Xiaomi sa vyjadril:

Pevne veríme, že pokiaľ budeme naďalej počúvať našich fanúšikov, vyrábať vzrušujúce produkty s dostupnými cenami a zostaneme verní našim základným hodnotám úprimne a s vášňou, skutočne vyhráme užívateľov na trhu!

Úprimne vďačíme všetkým našim MI fanúšikom za dôveru, ktorú nám v priebehu rokov vložili. Sme vďační našim partnerom za ich podporu a predovšetkým 13 000 zamestnancom Xiaomi a ich rodinám za odhodlanie.

Trh s inteligentnými telefónmi je brutálne konkurencieschopný a robíme prvé kroky na našej ceste. Aby sme mohli pokračovať v raste, musíme dodržiavať naše základné hodnoty a neustále inovovať. Pri inováciach nestanovujeme žiadne obmedzenia. V nasledujúcich 12 mesiacoch budeme musieť najať tisíce talentov v oblasti výskumu a vývoja pre naše podnikanie v oblasti inteligentných telefónov a ďalej podporovať naše inovačné schopnosti.

Všetkým som na začiatku roka povedal, že za nami sú najťažšie časy. Takisto som stanovil skromný cieľ príjmov vo výške 100 miliárd RMB za rok. Som si istý, že tento cieľ dokážeme dosiahnuť. Nová kapitola pre spoločnosť Xiaomi práve začala a pred nami stojí veľa možností. Naša budúcnosť je taká rozsiahla ako súhvezdie mimo nej.

Napokon, jednoducho pridáme ďalší skromný cieľ: predať 100 miliónov smartfónov v roku 2018!

Lei Jun
7. júla 2017

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše