Zadná strana Xiaomi Mix 2 odhalená!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už 12. septembra predstaví nový model smartfónu Xiaomi Mix 2. Tentokrát sa objavila fotografia zadnej strany nového smartfónu.

Na obrázku nižšie môžeme vidieť pripravovaný smartfón, ktorého zadná strana rovnako ako u prvej generácie bude v keramickej verzií. Na rozdiel od prvej generácie smartfónu tento model bude mať hrany viac zaoblené. Medzi dvomi reproduktormi môžeme vidieť USB konektor typu C pre nabíjanie. Dizajnér pán Starck prisľúbil, že tento model bude smartfón snov.

Dizajn smartfónu pán Starck zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook pred pár dňami, tak máme možnosť vidieť, ako bude vyzerať pripravovaný Xiaomi Mix 2. Smartfón príde s pomerom displeja voči prednej strane samrtfónu na úrovni 95%. Nový Xiaomi Mix 2 oproti prvej generácií príde s menším displejom na úrovni 6 palcov, pôvodný model má 6.44 palcový displej. Taktiež sa máme stretnúť s pomerom displeja 16:9, ktorý by bol ideálny pre sledovanie filmov. Nový model získa vlajkový procesor Snapdragon 835, nebude chýbať RAM na úrovni minimálne 6GB.

Zdroj: http://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše