Exkluzívny kupón: Xiaomi QiCycle za 475.20€ z pôvodných 656.96€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Niektoré Xiaomi produkty je veľmi problematické dodávať do všetkých krajín sveta prostredníctvom predajcov tretích strán. Zahraničný overený e-shop konečne podporuje odoslanie Xiaomi Qicycle aj na Slovensko. Navyše s poštovným zadarmo.

Xiaomi Mijia QiCycle je elektrický bicykel u ktorého môžete nastaviť až 4 režimy pomáhania elektrickou energiou pri jazde. Prvá je 0%, kedy je elektrický pohon vypnutý. Druhá 50%, ktorá dopomáha pri jazde na polovicu, potom je 100% a ešte 150% čiže čistý elektrický pohon bez potreby dopomáhania.

Bicykel obsahuje palubný počítač, na ktorom je možné nastaviť režimy jazdy a tiež zobrazuje aktuálnu rýchlosť a stav batérie. Bicykel vďaka svojím rozmerom je jednoduché rozložiť a prevážať v kufri automobilu. Bicykel jednoducho spárujete aj so smartfónom pomocou aplikácie MIJIA QiCYCLE.

Cena produktu je aktuálne v predaji v hodnote: 656.96€. Vďaka kupónu s názvom: MIQICYCLE cena kelesne na 475.20€. Poštovné je zadarmo. Ak by produkt predsa bol zadržaný colnicou, treba počítať s 20% platbou DPH čo vychádza približne 94€. Aj napriek poplatku je to stále výborná cena, keďže ostatné webové stránky ponúkajú tento produkt v oveľa vyššej cene.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi QiCycle

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše